Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، سید هاشم صفی الدین رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان در سخنانی در مراسم ششمین سالگرد شهادت شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته عربستانی که در پایتخت لبنان برگزار شد بر ضرورت حمایت از مظلومان تاکید کرد.

وی همچنین افزود که شیخ نمر در حالی که در حال انجام وظیفه اخلاقی، دینی و سیاسی خود بود به شهادت رسید و همین موضوع نشان دهنده این است که وی کودتا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای سیاسی حزب الله تاکید کرد: شهید نمر خواستار حداقل برابری در کشوری بود که در آن گروه خاصی قدرت را در دست دارند و بقیه گروه‌ها در حاشیه قرار گرفته‌اند.

سید هاشم صفی الدین بیان داشت: شیخ نمر در حالی به شهادت رسید که نه نظامی بود و نه کودتای نظامی کرد و تنها سلاح وی حرف حق بود.

صفی الدین اعلام کرد که هیچ قدرتی در جهان چه با پول، چه با سلطه و قدرت و چه با حمایت آمریکا نمی‌تواند صدای آزادی خواهی که در کنار مستضعفان ایستاده را خاموش کند.

وی در این مراسم گفت: کمترین کاری که در این شرایط می‌توان انجام داد گفتن حرف حق در برابر حاکم ظالم است.

سید صفی الدین با تاکید بر اینکه جریان مقاومت قطعاً پیروز خواهد شد، افزود: آنچه که محور مقاومت تحت فرماندهی حاج قاسم انجام داد، امیدها را بازگرداند و ما را در مسیر نجات برای حفظ شرافت و هویت امت اسلامی قرار داد.

کد خبر 5398536

منبع: مهر

کلیدواژه: لبنان هاشم صفی الدین اعدام شیخ نمر عراق قزاقستان ایالات متحده امریکا روسیه فلسطین رژیم صهیونیستی ایران اوکراین پارلمان عراق ناتو لبنان مذاکرات وین مسکو افغانستان صفی الدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه

۱۶ اردیبهشت سالروز آغاز فعالیت رصد خانه تاریخی مراغه و بسته شدن زیج ایلخانی در سال ۶۵۷ هجری بنام روز مراغه نام گذاری شده است.

امام جمعه مراغه گفت: تاریخ علمی، ادبی، نجومی و فرهنگی مراغه پر افتخار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پور محمدی افزود: روز مراغه بهترن فرصت برای شناساندن تاریخ، فرهنگ و شخصیت‌های علمی و ادبی این شهر برای نسل جوان است.

وی گفت: خواجه نصیر الدین طوسی با ساخت رصد خانه مراغه بزرگترین مرکز علمی و پژوهشی زمان خود را دراین شهر بنا کرده است.

وی اضافه کرد: به برکت این رصد خانه دانشمندان بسیاری از کشور‌های مختلف دنیای آن زمان در این شهر تحصیل کرده اند.

امام جمعه مراغه در ادامه افزود: دانشمندان بسیاری از جمله خواجه نصیر الدین طوسی، قطب الدین شیرازی و علامه حلی در مراغه درس خوانده اند و شاگردان بسیاری تربیت کرده اند.

حجت الاسلام پور محمدی گفت: مراغه قبل از رصد خانه تاریخی این شهر مدارس و شخصیت‌های علمی بزرگی داشته است.

 وی در ادامه گفت: اسناد و شواهد تاریخی نشان می‌دهد مردم این شهر همیشه علاقمند علم ودانش بوده اند.

وی افزود: اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای، درویش اشرف، قاضی کمال الدین، شیخ بابا، خواجه معز الدین، میرعبدالله فتاح و در زمان حاضر نیز استاد کریمی و حیدر عباسی همه مفاخر مراغه هستند.

معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی نیز در آیین نکوداشت روز مراغه افزود: این شهرستان به لحاظ بنا‌های تاریخی در استان دارای اهمیت و تاثیر گذار است.
محمدی افزود: مراغه از نظر قدمت شهرنشینی، تاریخی و فرهنگی همتراز شهر‌های اصفهان، شیراز، کرمان و یزد است.

وی اضافه کرد: وجود منطقه فسیلی در مراغه این شهرستان را به بهشت فسیلی تبدیل کرده است.

فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این مراسم گفت: تاریخ و گذشته مراغه بسیار درخشان و پرافتخار دارد.

مینویی افزود: در زمان حاضر نیز مردم اگاه و بصیر این شهر در تمامی صحنه‌های انقلاب از دفاع مقدس گرفته پای صندوق‌های رای همیشه حاضر و آمده هستند.

دبیر نکو داشت روز مراغه نیز گفت: ۱۶ اردیبهشت روز مراغه نام گذاری شده تا فرصت برای معرفی این شهر فرهنگی و تاریخی باشد.

عسگری افزود: این شهردر طول تاریخ از مناطق مهم علمی، اقتصادی، شهر نشینی بوده و علمای بسیاری از جمله اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای در این شهر متولد شده اند.

وی اضافه کرد: در این شهر همچنین علما و دانشمندان بسیاری از جمله شیخ شهاب الدین سهروردی، علامه حلی و فومن جی چینی در این شهر تحصیل کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • (ویدیو) نجم‌الدین شریعتی بر مزار خودش فاتحه خواند
  • میدان شهید زین‌الدین قم سه‌سطحه می‌شود
  • نفت آبادان 1-0 مس رفسنجان؛ امیدها برای بقا زنده شد
  • جود بلینگام: پدرم همیشه پیراهن رئال مادرید با نام و شماره زیدان را در خانه بر تن می‌کرد
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • زیدان در مسابقات فرمول یک هم به یاد رئال مادرید است: برای همیشه، هالا مادرید
  • عملیات «کرم ابوسالم» کدام فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؟
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه